Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

σε ⚡πολύ καλή⚡ τιμή ➤ Αγοράστε Online ή Επισκεφθείτε την Έκθεση μας | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Φίλτρα Αναζήτησης
Μήκος
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πλάτος
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ύψος
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Στρώμα LJU Στρώμα LJU
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανατομικό στρώμα LJU. Αφάνταστη προσαρμοστικότητα και ανυπέρβλητη πολυτέλεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου.Επιλέγοντας το στρώμα LJU εισέρχεστε στον υπέροχο κόσμο της luxury ανατομικότητας. Οι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης σε συνδυασμό με τον αυξημένο αριθμό ανεξάρτητων ελατ..
0,00€
Στρώμα LJO Στρώμα LJO
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στρώμα LJO, ο ορισμός της ανατομικότητας. Αφεθείτε στην απαλότητα και την ασύγκριτη ανατομικότητα του στρώματος LJO που χάρη στη μοναδική τεχνολογία και στο συνδυασμό των διαφορετικών τύπων ανεξάρτητων ελατηρίων που διαθέτει, σας προσφέρει μέγιστη υποστήριξη του σώματός σας, ενώ ταυτόχρονα, η π..
0,00€
Στρώμα LEX Στρώμα LEX
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μυηθείτε στην αναπαυτικότητα μιας νέας εποχής, με το στρώμα LEX. Εκμεταλλευτείτε τα πρωτοποριακά και εξειδικευμένα υλικά τελευταίας τεχνολογίας με τις μοναδικές δυνατότητες εκτόνωσης της πίεσης και εργονομικής προσαρμογής με το σωματικό βάρος, και νιώστε τη μέγιστη απόδοση της ανατομικότητας LEX…. Ζ..
0,00€
Στρώμα LTR Στρώμα LTR
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επιλέξτε το στρώμα LTR για μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης...  Νιώστε την ασυναγώνιστη ελαστικότητα, την άριστη επαναφορά και ανθεκτικότητα, ακόμα και σε συνθήκες μεγάλης συμπίεσης με ένα στρώμα που συνδυάζει υλικά πατενταρισμένης τεχνολογίας και δομής προσδίδοντας έτσι την ιδιαίτερη ταυτότητ..
0,00€
Στρώμα LEM Στρώμα LEM
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Mοναδικά αναπαυτική αίσθηση με αντοχές! Ενεργοποιήστε την υπηρεσία της απόλυτης τελετουργίας ύπνου επιλέγοντας το στρώμα LEM. Ο ιδιαίτερα ισχυρός πυρήνας με όλα τα πλεονεκτήματα της ειδικής σχεδίασης αυτού του υπέροχου στρώματος, σας παρέχει υψηλή ποιότητα, σταθερότητα και αντοχή.… Η ανθεκτική ποιότ..
0,00€
Στρώμα PU
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στρώμα PU μέτριας σκληρότητας✔Παράγεται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις.✔Διαθέτει Air mesh 3D: Τρισδιάστατη περιμετρική φάσα που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και την αποπομπή ανάπτυξης μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος ✔Χειρολαβές για την εύκολη ..
0,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)